Joga z wiosennym detoxem i szkołą gotowania!!!
Termin wydarzenia: 10-12 maja 2019.
Zapraszam wszystkich! Początkujących i zaawansowanych, do spędzenia weekendu w przecudnej okolicy z jeziorami w roli głównej.
Proponuję wiosenną jogę na detoksie i do tego moc przepisów i wykładów o tym jak zachować zdrowie i dobre samopoczucie. Będą też recepty na proste domowe nalewki i octy, o których żaden ci lekarz nie opowie. Wszystko to w okolicy Borów Tucholskich, nad brzegiem Jeziora Cekcyńskiego Wielkiego, w Pensjonacie “Nad Jeziorem” w Cekcynku 40, 89 – 511 Cekcyn. Zapewniamy wygodne pokoje 2-osobowe. Wszystkie posiłki będą wegetariańskie, świeże i przygotowywane na miejscu. W przypadku specjalnej diety proszę informację.
Koszt: 650 PLN płatne w dwóch ratach. Pierwsza, wpłata na konto 350 PLN gwarantująca rezerwację (tylko 12 miejsc). Termin wpłaty pierwszej raty do 19 kwietnia 2019. Druga, 300 PLN płatna na miejscu gotówką, w dniu rozpoczęcia imprezy.
W przypadku rezygnacji w terminie krótszym niż 10 dni przed rozpoczęciem wydarzenia, zaliczka nie będzie zwracana. Wpłaty na rachunek:
Engel Monika Malec Ziomkowska 11 1600 1303 1849 9726 5000 0001
Organizator zastrzega odwołanie imprezy bez podawania przyczyny. Gwarantowany zwrot wpłaconych pieniędzy w terminie do trzech dni od ogłoszenia odwołania.
Cena obejmuje całość warsztatu: noclegi, wyżywienie, zajęcia jogi, wykłady.
Plan wyjazdu:
Piątek 10 maja
Zakwaterowanie od godziny 14.00, powitalna herbata
16:00 – 17:30 praktyka jogi
18:30 – 20:00 kolacja
20:00 – parę słów o oddychaniu, techniki oczyszczające.
Sobota 11 maja
Na czczo szklaneczka świeżo wyciśniętego soku warzywnego.
7:00 – 7:30 medytacja
7:30 – 9:00 joga na detoksie czyli specjalnie opracowany program asan i oddechów.
9:30 – 10:30 kawa, herbata, domowe ciasto.
11:00 – 13:00 wykład o oczyszczaniu organizmu czyli o domowej, małej panchakarmie i o tym co codziennie możemy zrobić by nasz organizm był wolny od toksyn
13:00 – 14:00 obiad
16:00 – 17:30 joga hormonalna czyli jak wpływać asanami i oddechem na układ hormonalny
18:30 – 20:00 kolacja
20:00 – dyskusja
Niedziela 12 maja
Na czczo szklaneczka świeżo wyciśniętego soku warzywnego.
7:00 – 7:30 medytacja
7:30 – 9:00 joga
9:30 – 10:30 kawa, herbata, domowe ciasto.
11:00 – 13:00 warsztaty gotowania a w nich;
• oczyszczające kiczeri,
• curry z dyni i batatów,
• zupa dahl;
• upma,
• trzy pasty:
o baba ganush,
o pasta słonecznikowa,
o humus z dyni,
13:00 – 15:00 wspólne biesiadowanie. Pytania i odpowiedzi
Organizator
Monika Malec-Ziomkowska
mm@mojamandala.pl